Ingredients:
- Tres albergínies
- 400 grams de bacallà al punt de sal
- Una ceba
- Un pebrot vermell
- 2 grans d’all
- Formatge ratllat
- Sal, pebre negre i oli d’oliva verge extra.
Preparació:
Rentem les albergínies, les tallem per la meitat, els hi fem uns talls a la polpa i les col·loquem en una safata pel forn. Afegim un rajolí d’oli pel damunt i les fem coure al forn a 200° uns 20 minuts.
Mentre les albergínies estan al forn, preparem un sofregit amb la ceba tallada ben petita i els alls ben trinxats. Quan comenci a enrossir-se, afegim el pebrot picat ben petit, salpebrem i deixem coure uns 7 minuts.
Incorporem el bacallà esmicolat i la polpa que haurem tret de les albergínies, reservant la pell per farcir. Rectifiquem de sal i deixem coure uns 7 minuts més.
Farcim les albergínies, les cobrim amb formatge ratllat i les posem a gratinar uns 7 o 8 minuts.