El Ministeri de Sanitat decreta quarantena de catorze dies per tot el que entri en territori espanyol.

Segons s’ha publicat avui mateix al BOE, el Ministeri de Sanitat ha decretat que a partir del divendres 15 de maig, tota persona procedent d’altres països, haurà d’estar confinat en el seu domicili o allotjament durant catorze dies.

Tan sols podran sortir per fer la compra de productes de primera necessitat, assistència a centres sanitaris i ho hauran de fer obligatòriament amb mascareta. Per tal de fer un seguiment, les autoritats sanitàries podran contactar amb ells.

Les úniques excepcions seran els treballadors transfronterers, transportistes internacionals, les tripulacions o el personal sanitari, sempre dins la seva activitat i quan no hagin estat en contacte amb persones diagnosticades de Covid-19.

Amb aquesta mesura decretada avui pel Ministeri de Sanitat, potser ja no tornarem a veure les cues quilomètriques de francesos que es van formar ahir al Pertús. 

Tags: Coronavirus - Covid-19

Notícies semblants: