ÚLTIMA HORA: El Popular Xavier Garcia Albiol recupera l’alcaldia de Badalona


Després de la dimissió d’Àlex Pastor per la seva detenció per atemptat contra a l’autoritat i presumpta conducció sota els efectes de l’alcohol, el passat mes d’abril, Xavier Garcia Albiol recupera l’alcaldia de Badalona.

En el Ple d’investidura celebrat aquest matí al consistori badaloní, Garcia Albiol del PP, s’ha imposat amb 11 vots, per davant de Dolors Sabater de Guanyem Badalona en Comú que ha obtingut 10 vots i a Rubén Guijarro del PSC que s’ha quedat amb 6 vots.

La manca d’acord entre els partits de l’esquerra ha fet que Xavier Garcia Albiol, la llista més votada en les darreres eleccions municipals, recuperi l’alcaldia d’una de les ciutats més grans de Catalunya.


T'agrada? Compartiex-ho!

Quina és la teva reacció

M'encanta M'encanta
1
M'encanta
Em diverteix Em diverteix
0
Em diverteix
M'agrada M'agrada
0
M'agrada
m'entristeix m'entristeix
10
m'entristeix
M'interesa M'interesa
1
M'interesa
Em fascina Em fascina
1
Em fascina

2 Comments

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.