ÚLTIMA HORA: El Popular Xavier Garcia Albiol recupera l’alcaldia de Badalona

Després de la dimissió d’Àlex Pastor per la seva detenció per atemptat contra a l’autoritat i presumpta conducció sota els efectes de l’alcohol, el passat mes d’abril, Xavier Garcia Albiol recupera l’alcaldia de Badalona.

En el Ple d’investidura celebrat aquest matí al consistori badaloní, Garcia Albiol del PP, s’ha imposat amb 11 vots, per davant de Dolors Sabater de Guanyem Badalona en Comú que ha obtingut 10 vots i a Rubén Guijarro del PSC que s’ha quedat amb 6 vots.

La manca d’acord entre els partits de l’esquerra ha fet que Xavier Garcia Albiol, la llista més votada en les darreres eleccions municipals, recuperi l’alcaldia d’una de les ciutats més grans de Catalunya.

Tags: Badalona, BAdalonm

Notícies semblants: