Cliccat.cat un projecte per crear el primer Centre Comercial online de botigues catalanes.

Un total de 93 associacions de comerciants que representen a més de 10.000 botigues de tota Catalunya, han signat un acord en el qual es comprometen a impulsar un espai interactiu perquè tots els comerços de Catalunya que es vulguin adherir puguin vendre els seus productes online.

Tot un centre comercial virtual on podrem fer les nostres compres sense necessitat de sortir de casa, però respectant el producte de proximitat i el petit comerç del nostre país.

La pandèmia del Coronavirus, ha fet canviar moltes coses en les nostres vides, potser trigarem temps a tornar a la normalitat i no es pot permetre que el petit comerç de proximitat quedi desbancat per les grans plataformes de vendes online.

El projecte que han anomenat Cliccat.cat, serà la solució pel petit comerç català, milers de botigues de barri i parades de mercats municipals, s’uneixen a través de les seves associacions de comerciants o municipis, en una plataforma única, per oferir els seus productes a través d’internet.

La plataforma neix com una iniciativa sense ànim de lucre, una iniciativa per donar servei a la població de Catalunya i salvar el petit comerç català. Serà el primer Centre Comercial 3.0 del comerç de proximitat.

El millor formatge de cabra de pell florida del món

La iniciativa està oberta a totes aquelles associacions i municipis de Catalunya que es vulguin adherir al projecte que té com a objectiu donar servei al ciutadà.

Si es consolida el projecte, a través de Cliccat.cat, podrem descobrir el comerç, la gastronomia i l’artesania dels pobles de Catalunya, amb venedors de km0, productes tradicionals, ecològics, amb denominació d’origen, tot reunit en una mateixa plataforma.

A través de Cliccat.cat també es podran fer reserves a restaurants, allotjaments, reservar hora per tractaments de bellesa o salut, etc., tot en un sol clic.

Les principals associacions de comerciants de Catalunya, ja s’han adherit al projecte, però si encara no ho heu fet, entreu a Cliccat.cat  i trobareu tota la informació necessària per fer-ho.

Tags: Catalunya, Comerç

Notícies semblants: