ColaCao fa un nou envàs solidari i actualitza la seva cançó

ColaCao, aquell cacau soluble que fa grumolls i que va néixer fa 75 anys en un petit local del barri de Gràcia, ha fet un envàs especial per aquests dies de pandèmia de la Covid-19, un envàs solidari, ja que els beneficis íntegres seran destinats a la Federació espanyola dels Bancs d’Aliments.

En ell també han volgut fer un petit homenatge als veritables herois i heroïnes que dia a dia, des de fa dos mesos no han deixat de treballar, per cuidar-nos i que no ens faltin els productes de primera necessitat durant el confinament.

Amb un envàs on han canviat el seu logotip per un simple “Gracias volen agrair tot el seu esforç al personal sanitari, empleats de supermercats i altres botigues d’alimentació, farmacèutics, transportistes, policies, mitjans de comunicació, missatgers, etc.

El passat mes de gener, Manu Guix va ser l’encarregat d’actualitzar la lletra de la famosa cançó del ColaCao que tots hem cantat algun cop, aquella del “negrito i el boxeador” ha donat pas als “artistas i nadadoras“.

Manu Guix i el Cor infantil Xamfrà de la Fundació l’ARC, interpreten la nova versió de la Cançó del ColaCao, actualitzada als nostres dies, potenciant el valor de l’esport i respectant la igualtat de gènere. Escoltem-la.

Versió animada de la nova Cançó del ColaCao

 

Així es va fer la nova Cançó del ColaCao

 

També et pot interessar:

Coneix la Història del ColaCao, aquell cacau soluble que va néixer a Gràcia

Tags: ColaCao

Notícies semblants: