Dos olis de Les Garrigues, medalla d’or al Concurs Mundial de l’Oli d’Oliva celebrat a Nova York.

La ciutat de Nova York, cada any celebra el prestigiós World Olive Oli Competition, per triar els millors olis d’oliva del món. En l’edició d’aquest any, dos olis de Les Garrigues han estat guardonats amb la medalla d’or, són Les Cabanes de la cooperativa de JuncosaDegustus de la cooperativa de la Granadella.

La cooperativa de Juncosa repeteix, en l’edició de l’any passat ja va aconseguir la medalla d’or. Segons declaracions del seu president, Albert Guiu al digital Som Garrigues:

“Aconseguir premi a Nova York dos anys consecutius reforça el compromís amb la qualitat que en els darrers anys hem fixat com a primer objectiu de la cooperativa”

Pel que fa a l’oli Degustus de la cooperativa de la Granadella, és el primer cop que obté aquest prestigiós guardó i el seu president, Ramon Barrull, declara al mateix editorial:

“Ens hem endut una gran alegria. El premi és un reconeixement per l’aposta per la qualitat, que apliquem a tota la cadena productiva i de comercialització”.

Sens dubte l’oli elaborat amb la varietat arbequina és una de les delícies de la nostra gastronomia, però si l’afegim a una llesca de pa amb all, a més de ser un plaer pel nostre paladar, cuidarem la nostra salut.

Tots els beneficis d’una Torrada de pa amb Oli d’oliva i All

Tags: Oli d'oliva

Notícies semblants: