CUINA

Salsa Barcelona, nascuda fa 78 anys al mercat de la Boqueria, ideal per acompanyar unes escopinyes naturals.

La Salsa Barcelona és un dels productes de la marca catalana Feliubadaló, que té els seus orígens l’any 1942 al Mercat de la Boqueria, ideal per acompanyar escopinyes, patates fregides, peixos o carns.

El seu fundador Josep Feliubadaló va néixer a Barcelona a principis del segle passat, de jove va començar a treballar d’aprenent de comerciant al Mercat de la Boqueria, on va aprendre a treballar la conserva de la tòfona.

L’any 1941 es va traslladar a L’Ametlla del Vallès on va començar la seva etapa com a empresari, dedicat a la conserva de la tòfona, bolets, pèsols i altres vegetals.

De mica en mica va anar ampliant la seva gamma de productes i la seva fàbrica de L’Ametlla, sempre respectant la qualitat dels seus productes i que tant valorem dins la dieta Mediterrània, cosa que va tenir la seva recompensa l’any 1967 quan li van concedir la Medalla d’Or en la “Monde Selection de la Qualité” per la popular Salsa Romesco que segur tots hem tastat algun cop.

Tres generacions han continuat treballant al llarg d’aquests anys, amb l’experiència del seu fundador i els coneixements adquirits per adaptar-se a les noves demandes dels clients.

La Salsa Barcelona, que ens recorda aquell romesco tan típic dels calçots, és ideal per acompanyar tota mena de plats, des de carns, peixos o marisc, fins a un plat de patates o olives per fer un bon vermut, però avui us recomanem com fer unes bones:

Escopinyes naturals amb Salsa Barcelona – Recepta de Cuina, Com es fa

Ingredients:

  • 1/2 kg d’escopinyes, normalment se serveixen en bosses d’aquest pes
  • Oli d’oliva verge extra
  • Salsa Barcelona

Preparació:

En un cassó amb una mica d’oli d’oliva verge extra, posem les escopinyes i les tapem. Quan comencin a obrir-se, remenar i deixar dos minuts.

Separar les escopinyes de la closca i posar-les en un vol. Deixar que es refredin i ja les podeu servir acompanyades de la Salsa Barcelona per fer un bon vermut.

Podeu comprar la Salsa Barcelona i altres productes de la marca Feliubadaló a la Nostra botiga de productes catalans.

 

Tags: escopinyes, Salsa Feliubadaló

Notícies semblants: