Disney+ oferirà en català les seves pel·lícules i series

La plataforma Disney+ oferirà els seus continguts de sèries i pel·lícules en català. La Generalitat de Catalunya, a través del departament de Cultura va fer una enquesta per saber si els catalans volíem sèries i pel·lícules doblades en català a les plataformes digitals i el resultat ha estat d’un 77,6% a favor del doblatge a la nostra llengua.

Plataforma per la llengua també va posar en marxa una campanya sota el títol Volem #DisneyPlusEnCatalà!, que ara com ara porta recollides 27076 signatures. Plataforma per la llengua feia notar que moltes de les pel·lícules que s’ofereixen a Disney+ ja les té la Corporació Disney doblades al català, com DumboFrozen: El regne del gel, ToyStory 4, Cars o la majoria de les pel·lícules de la saga StarWars i per tant no s’entén que pertanyent a la mateixa corporació no contemplessin en català.

Per fi Disney+ ha acceptat i a aviat podrem gaudir de l’oferta d’aquesta plataforma digital en català. La Generalitat de Catalunya té una línia d’ajuts d’1.000.000 d’euros, per a l’oferta de continguts audiovisuals doblats i subtitulats en català en plataformes de vídeo a la carta, Bluray i DVD.

Tags: Disney+ Català

Notícies semblants: