Disney+ oferirà en català les seves pel·lícules i series


0

La plataforma Disney+ oferirà els seus continguts de sèries i pel·lícules en català. La Generalitat de Catalunya, a través del departament de Cultura va fer una enquesta per saber si els catalans volíem sèries i pel·lícules doblades en català a les plataformes digitals i el resultat ha estat d’un 77,6% a favor del doblatge a la nostra llengua.

Plataforma per la llengua també va posar en marxa una campanya sota el títol Volem #DisneyPlusEnCatalà!, que ara com ara porta recollides 27076 signatures. Plataforma per la llengua feia notar que moltes de les pel·lícules que s’ofereixen a Disney+ ja les té la Corporació Disney doblades al català, com DumboFrozen: El regne del gel, ToyStory 4, Cars o la majoria de les pel·lícules de la saga StarWars i per tant no s’entén que pertanyent a la mateixa corporació no contemplessin en català.

Per fi Disney+ ha acceptat i a aviat podrem gaudir de l’oferta d’aquesta plataforma digital en català. La Generalitat de Catalunya té una línia d’ajuts d’1.000.000 d’euros, per a l’oferta de continguts audiovisuals doblats i subtitulats en català en plataformes de vídeo a la carta, Bluray i DVD.


T'agrada? Compartiex-ho!

0

Quina és la teva reacció

M'encanta M'encanta
0
M'encanta
Em diverteix Em diverteix
0
Em diverteix
M'agrada M'agrada
0
M'agrada
m'entristeix m'entristeix
0
m'entristeix
M'interesa M'interesa
0
M'interesa
Em fascina Em fascina
0
Em fascina

0 Comments

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.