MÚSICA

Txarango anuncia el seu últim disc i publica un documental de comiat

“De vent i ales” és el nou disc de Txarango que sortirà el pròxim 19 de juny amb 16 cançons. La banda del Ripollès ha volgut acomiadar-se del seu públic amb un documental.

Aquest serà el quart i últim disc del grup, ja que el desembre passat van anunciar el seu comiat, després de deu anys recorrent el món amb les seves cançons. Per dir adéu tenien previst treure un nou disc aquesta primavera i recórrer tot el territori amb una gira de comiat amb el títol “El gran circ”, però a causa del Coronavirus es van veure obligats a cancel·lar-la.

Amb aquest documental volen donar les gràcies, com ells diuen “Per cada passa compartida”. Un agraïment per tota aquella gent que hem compartit deu anys de les nostres vides amb les seves cançons. En ell podrem veure imatges dels llocs que han visitat, indrets com el Senegal, les faveles de Brasil, l’Índia, Colòmbia o la ruta dels Balcans.

No us perdeu el documental i si voleu el nou disc que sortirà el dia 19, ja el podeu reservar a la seva web Txarango.

Tags: Txarango

Notícies semblants: