Suspesa la Cantada d’Havaneres de Calella de Palafrugell


0

Segons va informar ahir Ràdio Palafrugell, el Ple de l’Ajuntament de Palafrugell ha decidit suspendre la 54a edició de la tradicional Cantada d’Havaneres de Calella que estava prevista pel pròxim 4 de juliol, a causa del Coronavirus.

Segons explica el primer tinent d’alcalde del consistori, Joan Vigas, la decisió ha estat presa principalment per les dificultats de garantir la seguretat sanitària a la quantitat de persones que acudeixen cada any a escoltar la cantada, que dóna el tret de sortida a l’estiu a la Costa Brava. A prop de 30.000 persones cada any, visiten Calella el cap de setmana de la cantada.

Altres factors que han influït en la decisió han estat que l’aforament del recinte passaria de 1.500 persones a tan sols 800, alguns dels patrocinadors no havien confirmat el seu suport, la desaparició de la subvenció de 15.000 per part de la Generalitat i que TV3 tampoc havia garantit que pogués retransmetre tot l’acte, com és tradicional. Una altra festa tradicional del nostre país que s’emporta per endavant la Covid-19. 

Aquí trobareu l’origen i una petita història de la Cantada d’Havaneres de Calella. 


T'agrada? Compartiex-ho!

0

Quina és la teva reacció

M'encanta M'encanta
0
M'encanta
Em diverteix Em diverteix
0
Em diverteix
M'agrada M'agrada
2
M'agrada
m'entristeix m'entristeix
1
m'entristeix
M'interesa M'interesa
0
M'interesa
Em fascina Em fascina
0
Em fascina

0 Comments

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.