Ingredients:
- Un lluç tallat a lloms
- Un quilo de patates
- Una ceba
- 3 grans d’all
- Pebre vermell dolç
- Pebre vermell picant
- Dues fulles de llorer
- 1/2 litre de brou de peix
- 100 grams de pèsols
- Sal i oli d’oliva verge extra.
Preparació:
En una cassola amb una mica d’oli, fregim els alls tallats a làmines, quan comencin a enrossir-se afegim la ceba ratllada i deixem coure a foc lent fins que la ceba vagi agafant color.
Quan la ceba estigui enrossida, traiem la cassola del foc i afegim dues cullerades petites de pebre vermell dolç un polsim de picant i de sal, remenem, incorporem el brou de peix, els fulls de llorer i tornem a posar al foc.
Tallem les patates a rodanxes una mica gruixudes i les afegim a la cassola, les deixem coure 10 minuts.
Salem els lloms de lluç i els incorporem a la cassola, afegim els pèsols i deixem coure uns 8 o 10 minuts més. Servir amb una mica de pebre vermell dolç espolsat pel damunt.