Recepta de Cuina, Com es fa – Lluç al pebre vermell


1

Ingredients:

  • Un lluç tallat a lloms
  • Un quilo de patates
  • Una ceba
  • 3 grans d’all
  • Pebre vermell dolç
  • Pebre vermell picant
  • Dues fulles de llorer
  • 1/2 litre de brou de peix
  • 100 grams de pèsols
  • Sal i oli d’oliva verge extra.

Preparació:

En una cassola amb una mica d’oli, fregim els alls tallats a làmines, quan comencin a enrossir-se afegim la ceba ratllada i deixem coure a foc lent fins que la ceba vagi agafant color.

Quan la ceba estigui enrossida, traiem la cassola del foc i afegim dues cullerades petites de pebre vermell dolç un polsim de picant i de sal, remenem, incorporem el brou de peix, els fulls de llorer i tornem a posar al foc.

Tallem les patates a rodanxes una mica gruixudes i les afegim a la cassola, les deixem coure 10 minuts.

Salem els lloms de lluç i els incorporem a la cassola, afegim els pèsols i deixem coure uns 8 o 10 minuts més. Servir amb una mica de pebre vermell dolç espolsat pel damunt.


T'agrada? Compartiex-ho!

1

Quina és la teva reacció

M'encanta M'encanta
2
M'encanta
Em diverteix Em diverteix
0
Em diverteix
M'agrada M'agrada
2
M'agrada
m'entristeix m'entristeix
0
m'entristeix
M'interesa M'interesa
0
M'interesa
Em fascina Em fascina
0
Em fascina

0 Comments

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.