CUINA

Recepta de Cuina, Com es fa – Lluç al pebre vermell

Ingredients:

  • Un lluç tallat a lloms
  • Un quilo de patates
  • Una ceba
  • 3 grans d’all
  • Pebre vermell dolç
  • Pebre vermell picant
  • Dues fulles de llorer
  • 1/2 litre de brou de peix
  • 100 grams de pèsols
  • Sal i oli d’oliva verge extra.

Preparació:

En una cassola amb una mica d’oli, fregim els alls tallats a làmines, quan comencin a enrossir-se afegim la ceba ratllada i deixem coure a foc lent fins que la ceba vagi agafant color.

Quan la ceba estigui enrossida, traiem la cassola del foc i afegim dues cullerades petites de pebre vermell dolç un polsim de picant i de sal, remenem, incorporem el brou de peix, els fulls de llorer i tornem a posar al foc.

Tallem les patates a rodanxes una mica gruixudes i les afegim a la cassola, les deixem coure 10 minuts.

Salem els lloms de lluç i els incorporem a la cassola, afegim els pèsols i deixem coure uns 8 o 10 minuts més. Servir amb una mica de pebre vermell dolç espolsat pel damunt.

Tags: lluç

Notícies semblants: