El passat independentista li passa factura a un concursant de “Supervivientes”

Albert Barranco, el concursant català, va ser expulsat ahir a la nit de Supervivientes, el programa de Telecinco. Alguns argumenten i les xarxes es fan ressò que la causa ha estat el seu passat independentista, acusant telecinco de fer una campanya bruta contra el concursant.

Tot a causa d’unes fotos que van sortir de l’Albert a la manifestació de la Diada del 2014, amb la samarreta de l’ANC amb el lema “Ara és l’hora”.

Ja l’any 2017 va sortir a la llum la ideologia de l’Albert quan aquest participava en el programa “Mujeres y hombres y viceversa”, però aquest aspecte no havia sortit fins divendres passat a Sálvame, quan Kiko Matamoros va obrir el meló dient:

“Que no sigan con la tabarra que Barranco es independentista, es un derecho que le pertenece, no se le va a juzgar por sus ideas. Si su familia es independentista está en su derecho

Malgrat que aquestes paraules semblin que respecten les ideologies de les persones, el que van fer, és fer públic un aspecte del concursant que no havia arribat al concurs. A partir del divendres, cada dia es feien ressò d’aquest tema en Sálvame, amb una clara campanya en contra del concursant català.

Dijous passat s’enfrontaven a l’expulsió un independentista i un guàrdia civil. Dilluns passat a Sálvame, el mateix Kiko Matamoros apostava:

“Un duelo apasionante el jueves entre un independentista y un guardia civil”, “La Guardia Civil manda mucho“.

Dijous va ser expulsat l’Albert Barranco i continua concursant Jorge Pérez el guàrdia civil. Tots sabem l’animadversió de molts programes de la cadena contra l’independentisme però jugar amb les ideologies de les persones per condicionar la votació del públic, és més que criticable.

Tags: Supervivientes

Notícies semblants:

Últimes Notícies