CUINA

Ferran Adrià crea una App gratuïta amb els menús del Bulli.

Foto: Ferran Adrià – Bulli Foundation

Ferran Adrià amb la col·laboració de Movistar ha creat una aplicació gratuïta per fer-nos més agradable la cuina durant el confinament i no haver de pensar cada dia allò que acostumem a preguntar la nit anterior a la família: “que fem per dinar demà?” i sempre ens contesten: “qualsevol cosa”.

En ella trobarem 31 menús que corresponen als que menjava el personal del seu restaurant El Bulli abans de començar el torn de nit. Els treballadors acostumaven a fer un dinar-sopar a mitja tarda, abans de començar el servei, amb plats senzills però amb un resultat professional.

A més dels 31 menús de 3 plats cada un, tenim una llista de plats per categories, un apartat d’organització, un apartat per planificar el menú de la setmana o del mes, amb una llista de la compra i al final un apartat de trucs i consells.

Amb l’App Adrià a Casa, disponible per Android i iOS, tenim el menú per tot un més, amb l’explicació de cada plat, pas a pas. Un menú equilibrat, senzill i econòmic. El podrem planificar i fer la llista de la compra per no deixar-nos res.

La trobareu a la Play Store i a l’App Store.

Tags: Ferran Adrià

Notícies semblants: