Joan Gaspart: “M’agradaria viure un referèndum i votar que No”

L’expresident del Barça Joan Gaspart, en una entrevista a “El Español” ha declarat que preferiria viure un referèndum d’Independència de Catalunya que veure al Barça guanyar una lliga o una Champions

Quan li pregunten si està a favor d’un referèndum, contesta que està a favor del dret a decidir, però ell, votaria No. En el cas que guanyes el Sí, a diferència de les declaracions que va fer Sandro Rosell, diu que ell no marxaria de Catalunya, literalment diu: “No me n’aniria a viure a Terol”. No està a favor de la Independència de Catalunya, però respecta l’opinió de tothom

A la pregunta de què preferiria veure abans de morir, una altra lliga o Champions del Barça o el referèndum, respon que el dret a decidir, perquè el Barça té molts anys pel davant per guanyar títols, mentre que si en el referèndum surt que no, hauríem de respectar el resultat almenys durant els pròxims cent anys.

Parlant dels presos polítics es limita a dir que creu que no haurien d’estar a la presó, el mateix que va opinar sobre la presó preventiva d’en Sandro Rosell.

També diu que va acollir a Carles Puigdemont en un dels seus hotels que té a Brussel·les, perquè el considera un amic, que l’estima com a persona, però que li va cobrar com qualsevol altre client i que de tant en tant encara parlen.

Tags: Gaspart

Notícies semblants:

Últimes Notícies