“Jo em planto a l’Empordà” campanya per atraure el turisme de proximitat

Plaça de Port Bo – Calella de Palafrugell al Baix Empordà

Els Consells Comarcals del Baix i l’Alt Empordà i diferents associacions de turisme de les dues comarques, han engegat una campanya per atraure el turisme de proximitat, davant la perspectiva de què a conseqüència de la crisi sanitària per la Covid-19, l’afluència del turisme estranger disminuirà considerablement aquest any.

La campanya es va posar en marxa el passat 8 de juny i té com a objectiu promocionar l’Empordà com un destí turístic segur, de proximitat i sostenible, convidant a la gent del nostre país a descansar en els paratges tan meravellosos que tenen, no tan sols als mesos d’estiu, sinó al llarg de tot l’any.

El vídeo promocional on podem observar el gran valor del paisatge natural, amb unes platges meravelloses, però també el gran patrimoni cultural que té la zona, es difondrà tant per Catalunya com pel sud de França.

Altres anys a hores d’ara, molts de nosaltres ja teníem les reserves de vols i hotels per les vacances en algun lloc llunyà de Catalunya, aquest any amb la incertesa que tenim al davant, encara no sabem on podrem anar.

Visitar el nostre país és una forma de conèixer indrets de Catalunya que potser encara són desconeguts per a nosaltres, al mateix temps que contribuïm a recolzar l’economia local i fer un turisme més sostenible.

Animeu-vos a visitar l’Empordà.

 

També us pot interessar: Sant Pere de Rodes un lloc a visitar si aneu a l’Empordà

Tags: Empordà

Notícies semblants: