Avui tanca definitivament el Club Capitol amb una festa de comiat virtual #TheHappyClosing


-1
Sala Pepe Rubianes – Foto: Grup Balaña

Com ja us vam informar el desembre passat, el Club Capitol de Barcelona, conegut fa uns anys com a Can Pistoles, es veu obligat a tancar per la finalització del contracte de lloguer i no haver arribat a un acord amb el propietari de l’edifici per renovar-lo.

Davant la impossibilitat de fer una festa de comiat al mateix teatre, per culpa del Coronavirus, el Grup Balaña que el gestiona des de l’any 1962 vol acomiadar-se amb una festa virtual a través de les xarxes socials. Festa que han etiquetat com a #TheHappyClosing

Una festa que reunirà les figures més mítiques de la història del Capitol i que podrem seguir, aquest diumenge, a #eterncapitol. A través de les xarxes també demanen que enviem fotos que tinguem al Club Capitol, per fer un bonic àlbum de records. Si teniu alguna foto, podeu penjar a #eterncapitol, així farem etern el Capitol.

Aquí teniu una pinzellada de la història del Club Capitol, Can Pistoles pels nostres pares i avis.


T'agrada? Compartiex-ho!

-1

Quina és la teva reacció

M'encanta M'encanta
0
M'encanta
Em diverteix Em diverteix
0
Em diverteix
M'agrada M'agrada
1
M'agrada
m'entristeix m'entristeix
2
m'entristeix
M'interesa M'interesa
0
M'interesa
Em fascina Em fascina
0
Em fascina

0 Comments

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.