Dos vigilants de Renfe agredeixen a un noi que en lloc de mascareta portava un mocador


Dos vigilants de Renfe a l’estació de Les Franqueses del Vallès, van retenir, emmanillar i agredir a un noi perquè no portava mascareta, però sí un mocador per tapar-se la boca. En les imatges del vídeo que va gravar la seva parella podem observar que un dels vigilants no porta mascareta i sense guants li tapen la boca al retingut.

També es pot apreciar que un cop immobilitzat amb manilles i amb la boca tapada, un dels vigilants li clava un cop de puny, mentre amenacen a la noia que està gravant els fets, demanant-li que pari de gravar i esborri les imatges.

Renfe ha apartat del servei als dos vigilants, explicant que no toleraran actituds d’aquest tipus. 


T'agrada? Compartiex-ho!

Quina és la teva reacció

M'encanta M'encanta
0
M'encanta
Em diverteix Em diverteix
0
Em diverteix
M'agrada M'agrada
0
M'agrada
m'entristeix m'entristeix
5
m'entristeix
M'interesa M'interesa
0
M'interesa
Em fascina Em fascina
0
Em fascina

0 Comments

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.