Dos vigilants de Renfe agredeixen a un noi que en lloc de mascareta portava un mocador

Dos vigilants de Renfe a l’estació de Les Franqueses del Vallès, van retenir, emmanillar i agredir a un noi perquè no portava mascareta, però sí un mocador per tapar-se la boca. En les imatges del vídeo que va gravar la seva parella podem observar que un dels vigilants no porta mascareta i sense guants li tapen la boca al retingut.

També es pot apreciar que un cop immobilitzat amb manilles i amb la boca tapada, un dels vigilants li clava un cop de puny, mentre amenacen a la noia que està gravant els fets, demanant-li que pari de gravar i esborri les imatges.

Renfe ha apartat del servei als dos vigilants, explicant que no toleraran actituds d’aquest tipus. 

https://twitter.com/CanoPedro1972/status/1276868560724332544

Tags: Renfe

Notícies semblants: