Obre a Barcelona la primera botiga d’Europa inspirada en Willy Wonka i la fàbrica de xocolata.

Willy Wonka és un personatge de ficció amb un trauma infantil que el porta a obrir una fàbrica de xocolata. Willy és fill d’un dentista obsessionat de tal manera amb la higiene dental que prohibeix menjar xocolata i altres dolços al seu fill. En Willy creix allunyat dels dolços i quan és adult decideix obrir una fàbrica de xocolata.

Des del passat 3 de juliol les Galeries Maldà acollen la primera botiga d’Europa inspirada en aquest personatge, Willy Wonka, Charlie i la fàbrica de xocolata. La botiga obre amb el nom de Wondcandy Shop sota la direcció dels mateixos propietaris de les altres vuit botigues temàtiques de les Galeries Maldà.

https://www.instagram.com/p/CCWJM7THrSG/

Una botiga plena de dolços i xocolates, les xocolatines d’en Willy o els caramels que canvien de gust i de color, els Gobstopper, són els més demanats a la nova botiga.

Segons explica Rubén Sánchez a RAC1, el creador del Regne de les Joguines de les Galeries Maldà, la idea d’obrir aquesta botiga va sorgir del Super Friki Market, ja que el producte més venut precisament era la xocolatina de Willy Wonka.

El Sr. Willy Wonka, acostuma a visitar la botiga cada tarda de dilluns a divendres de 17 a 21 h i el dissabte d’11 a 14 h i de 16 a 21 h. Si el voleu conèixer, passeu dins d’aquests horaris per les Galeries Maldà.

Ja fa temps que les Galeries Maldà, van saber reinventar-se convertint-se en un centre comercial de botigues temàtiques.  Coneix la Història de les galeries comercials més antigues de Barcelona.

Tags: Galeries Maldà

Notícies semblants: