El Coronavirus fa ajornar el Concurs de Castells de Tarragona fins a l’any 2022

Cada dos anys a la tardor,  la Tarraco Arena Plaça acull el Concurs de Castells, a causa de la pandèmia de la Covid-19, la XXVIII edició que s’havia de celebrar aquest any, queda ajornada fins a l’any 2022.

Totes les colles castelleres del nostre país han vist aturada la seva activitat a causa del Coronavirus, és per això que l’Ajuntament de Tarragona ha decidit suspendre el Concurs d’aquest any, davant la crisi sanitària que estem patint.

L’organització espera que l’any vinent es pugui reprendre l’activitat castellera, si la Covid-19 ens deixa, que sigui un any d’entrenament i preparació de les colles per tal d’estar a punt per a l’any 2022. En un principi es pensava a fer un format adaptat a la situació sanitària que tenim, però davant la poca activitat que han tingut les colles, és molt complicat que arribessin preparades d’aquí a la tardor.

Quan arribi la tardor es farà alguna activitat alternativa, per mantenir viu l’esperit casteller, com un documental sobre el concurs que es va fer ara fa 50 anys, “El Concurs del Segle” així com altres espectacles basats en els valors del món casteller.

També us pot interessar: Quatre segles d’història dels castellers – XVIII a XXI

Tags: Concurs Castells

Notícies semblants: