Recepta de Cuina, Com es fa – Pèsols amb sípies


0

Ingredients:

  • Un quilo de sípies petites
  • 500 grams de pèsols (en temporada frescos i si no congelats)
  • Dos grans d’all
  • Un trosset de bitxo
  • Una ceba
  • Un pebrot verd
  • Un tomàquet petit
  • Un got de vi blanc
  • Sal, pebre negre i oli d’oliva verge extra.

Preparació:

Demanem a la peixateria que ens netegin les sípies, però sense treure la pell i que ens guardin la salsa.

En una cassola amb una mica d’oli sofregim el bitxo i els alls, tot tallat ben petit, quan els alls comencin a enrossir-se, afegim les sípies senceres. Tapem la cassola i deixem que vagin traient l’aigua.

Quan les sípies comencin a agafar color, afegim la ceba i el pebrot, tot ben picat. Deixem que vagi fent xup xup fins que es vagi consumint l’aigua, salpebrem, afegim la salsa de les sípies i el tomàquet ratllat.

Incorporem el got de vi, el deixem reduir i afegim un got d’aigua. Deixem coure uns 15 minuts i posem els pèsols, remenem i rectifiquem de sal. Si són frescos deixem coure uns 8 minuts més i si són congelats de 4 a 5 minuts.


T'agrada? Compartiex-ho!

0

Quina és la teva reacció

M'encanta M'encanta
1
M'encanta
Em diverteix Em diverteix
0
Em diverteix
M'agrada M'agrada
0
M'agrada
m'entristeix m'entristeix
0
m'entristeix
M'interesa M'interesa
0
M'interesa
Em fascina Em fascina
0
Em fascina

0 Comments

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.