Omplen de pintades el Tren groc de la Cerdanya.

Foto: @Diari_LaValira

Segons informa La Valira, el Diari digital d’informació dels Pirineus, la nit del divendres al dissabte passat, el Tren groc de la Cerdanya va patir l’atac d’uns desaprensius que van pintar diversos combois del tren a l’estació de La Guingueta d’Ix.

Les pintades són de tal envergadura que han tapat pràcticament tot el comboi fins al sostre, de tal manera que es fa impossible la visibilitat des de les finestres, principal atractiu del recorregut que fa el “Canari” com també és conegut el Tren groc de la Cerdanya.

Els grafiters han deixat la seva signatura, cosa que facilitarà a la policia francesa esbrinar qui pot estar darrere d’aquest acte vandàlic.

No és el primer cop que el tren emblemàtic que fa el recorregut per l’Alta Cerdanya és objecte de pintades, l’estiu del 2015 un dels combois que havien renovat feia poc temps va aparèixer de bon matí ple de pintades a l’estació de La Tor de Querol.

 També us pot interessar: El Tren Groc de la Cerdanya – Un viatge per no oblidar.

Tags: Cerdanya, Tren Groc

Notícies semblants: