Arthur Melo no vol jugar més amb el Barça, continua a Brasil i de moment no tornarà a Barcelona

Els jugadors del Barça reprenen avui els entrenaments després dels sis dies de vacances que els hi va donar Quique Setién, però el centrecampista encara blaugrana Arthur Melo, s’ha rebel·lat contra el club i de moment no pensa tornar de Brasil on va viatjar, després de passar per Eivissa i Formentera per gaudir d’aquests dies de vacances.

El passat 30 de juny Arthur va signar el seu nou contracte amb la Juventus fins a l’any 2025, però va arribar a un acord amb el Barça que estaria a disposició del club blaugrana fins que aquest acabés la seva participació en la Champions, el mateix que es va pactar amb el jugador de la JuventusPjanic que la pròxima temporada jugarà a Barcelona.

Els motius que argumenta el brasiler és el tracte que ha rebut des que va signar amb la Juventus. Setién no ha comptat amb ell i segons ell, quan l’entrenador es va assabentar que marxava li va dir que no jugaria més amb el Barça. Per això ha decidit continuar les vacances fins que hagi d’incorporar-se a les files de la Juventus i així ho ha comunicat al Barça.

El Barça li obrirà un expedient disciplinari i el pròxim 8 d’agost al Camp Nou haurà de desfer l’empat que va aconseguir en el partit d’anada amb el Nàpols (1-1), sense Busquets ni Arturo Vidal per sanció i sense Arthur Melo per rebel·lia.

Tags: BARÇA

Notícies semblants: