Jordi Évole fa un documental de la seva darrera visita a Pau Donés

Foto: Festival de Màlaga

Pocs dies abans de morir, des de l’hospital on estava ingressat, Pau Donés va trucar al seu amic Jordi Évole per comunicar-li que li quedaven pocs dies i que els volia passar a la seva casa de la Vall d’Aran, una espectacular casa que tenia a Baqueira i que actualment està en venda.

Pau Donés li va proposar que pugés un dia a veure’l per xerrar una estona. Jordi Évole no ho va dubtar i va anar a petar la xerrada amb el seu amic. Ara aquesta xerrada s’ha convertit en un documental sobre els darrers dies de la vida d’en Pau Donés.

Eso que tu me das“, el documental dirigit per Jordi Évole i Ramón Lara es presentarà en la 23 edició del Festival de Màlaga que se celebrarà del 21 al 30 d’agost. Segons la presentació que fa la web del festival, les paraules d’en Pau al seu amic Jordi van ser:

Me quedan muy poquitos días de vida y quiero pasarlos en mi casa de la Vall d’Aran. Me gustaría que subiesespudiésemos tener una charla, que la grabes y hagas con ella lo que quieras“.

Sabem que Pau Donés mai va voler amagar la seva malaltia, va estar damunt els escenaris fins a l’últim moment de la seva vida, lluitant de valent contra el maleït càncer, però creieu que la seva darrera xerrada amb un amic ha de veure la llum? 

Segur que quan  veiem el documental en Pau ens donarà la resposta, perquè va ser una persona que va saber viure, però també va saber morir. Gràcies Pau, sempre ens quedaran les teves cançons.

 

També et pot interessar:

Va existir “La Flaca” d’en Pau Donés? – Qui era aquesta misteriosa dona?

Tags: Pau Donés

Notícies semblants: