Barcelona busca voluntaris per custodiar els ous de la Tortuga Babaua trobada a la Mar Bella

Fa dues setmanes es va trobar per primer cop un niu de Tortuga Babaua  en una platja de Barcelona amb un total de 77 ous, 17 dels quals van ser traslladats al Centre de Recuperació d’Animals Marins (CRAM) per assegurar la seva posta. Els 60 restants continuen ensorrats a la platja de la Mar Bella de Barcelona.

Fins ara aquests 60 ous que resten a la platja de Barcelona estan custodiats dia i nit per voluntaris coordinats pel CRAM, però fins que arribi l’eclosió dels ous que es calcula sobre el 15 de setembre, calen més voluntaris per tutelar els ous les 24 hores del dia.

L’Ajuntament de Barcelona fa una crida per trobar persones voluntàries que amb la coordinació del Centre de Platja i el CRAM, vetllin pel niu. Els requisits per fer aquesta tasca, és ser major d’edat o menors acompanyats d’adults que entre avui 1 d’agost i el 13 de setembre vulguin fer algun torn de custòdia.

Si esteu interessats podeu fer la inscripció a través del correu centreplatja@bcn.cat o al telèfon 93 221 03 48.

Tags: Tortuga

Notícies semblants: