Barcelona tindrà la primera botiga d’Europa dedicada al món Pokemon


1
Botiga Pokemon al Japó

Les Galeries Maldà estan d’enhorabona i no paren d’obrir noves botigues, si fa poc més d’un mes us informàvem que obria una dedicada a Willy Wonka i la fàbrica de xocolata, ara està a punt per obrir la “Poketienda“, la primera botiga d’Europa dedicada exclusivament al món de Pokemon, la saga dels videojocs japonesos que han fet la volta al món amb el joc per a mòbil.

Alguns diran que no és la primera botiga dedicada a aquest petit nino groc, ja que l’any passat va obrir una a Londres, però va ser tan sols per un període curt de temps que no va arribar a un mes, era més aviat una exposició que una botiga.

La botiga dedicada al Picachu i els seus col·legues obrirà aquest pròxim divendres 21 d’agost a les 11 del matí. Allà podrem trobar tota mena de marxandatge com ninos de peluix, tasses, material escolar, carteres, motxilles i com no samarretes, tot 100% oficial.

Sembla que les primeres galeries comercials que van obrir a Barcelona l’any 1943, han sabut reinventar-se i deixar enrere anys de penúries que els abocava a un tancament segur. Les botigues selectes dels anys 60 s’han transformat en el món del “friquisme” amb botigues temàtiques de personatges de ficció, gràcies a “Reino de Juguetes”.

View this post on Instagram

¡Los #POKEMON conquistan #Barcelona! . Lo hemos vuelto a hacer, una nueva tienda temática llega al mundo de @REINOdejuguetes, en @GaleriesMalda. . @LaPoketienda aterriza en la Ciudad Condal dispuesta a hacer las delicias de todo fan que se precie. En #LaPoketienda encontrarás todo tipo de merchandising 100% oficial: peluches, lámparas, mochilas, carteras, tazas, libros, cómic, camisetas… así como una larga lista de artículos originales donde los protagonistas son #Pikachu y compañía. . El Viernes 21 de Agosto, a las 11:00h, “La Poketienda” abre sus puertas. Estamos en pleno centro de Barcelona, en el conocido ya por todos #Camden Friki, en las míticas Galeries Maldà, C/ Portaferrissa 22. . Ven a vivir esta experiencia #Pokémon con nosotros y… ¡Hazte con todos! . #pokeball #pokéball #pokemongo #pokemonswordshield #pokemonfan #pokemonfans #REINOdejuguetes

A post shared by REINO de juguetes (@reinodejuguetes) on

View this post on Instagram

¡PIKACHU te espera en @LaPoketienda! . Mañana Viernes 21 abrimos las puertas de nuestra nueva tienda dedicada al maravilloso mundo #Pokémon, y nos hace mucha ilusión además porque nuestro querido PIKACHU estará acompañándonos en este día tan especial. . Durante todos estos días además, y hasta el 29 de Agosto, podréis venir a verlo en el horario habitual de nuestra tienda: – Lunes: 17:00h a 21:00h. – Martes a Viernes: 11:00h a 14:00h, y de 17:00h a 21:00h. – Sábado: 11:00h a 14:00h, y de 16:00h a 21:00h. – Domingo: Cerrado. . Estamos en pleno centro de #Barcelona, en @GaleriesMalda, Portaferrissa 22. . ¡Te esperamos! . #pokemon #pokemonfan #pokemonfans #lapoketienda #REINOdejuguetes

A post shared by REINO de juguetes (@reinodejuguetes) on

També et pot interessar: Les Galeries Maldà: de les selectes botigues dels anys 60 al “friquisme” de les actuals.


T'agrada? Compartiex-ho!

1

Quina és la teva reacció

M'encanta M'encanta
4
M'encanta
Em diverteix Em diverteix
1
Em diverteix
M'agrada M'agrada
0
M'agrada
m'entristeix m'entristeix
1
m'entristeix
M'interesa M'interesa
1
M'interesa
Em fascina Em fascina
1
Em fascina

0 Comments

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.