Barcelona tindrà la primera botiga d’Europa dedicada al món Pokemon

Botiga Pokemon al Japó

Les Galeries Maldà estan d’enhorabona i no paren d’obrir noves botigues, si fa poc més d’un mes us informàvem que obria una dedicada a Willy Wonka i la fàbrica de xocolata, ara està a punt per obrir la “Poketienda“, la primera botiga d’Europa dedicada exclusivament al món de Pokemon, la saga dels videojocs japonesos que han fet la volta al món amb el joc per a mòbil.

Alguns diran que no és la primera botiga dedicada a aquest petit nino groc, ja que l’any passat va obrir una a Londres, però va ser tan sols per un període curt de temps que no va arribar a un mes, era més aviat una exposició que una botiga.

La botiga dedicada al Picachu i els seus col·legues obrirà aquest pròxim divendres 21 d’agost a les 11 del matí. Allà podrem trobar tota mena de marxandatge com ninos de peluix, tasses, material escolar, carteres, motxilles i com no samarretes, tot 100% oficial.

Sembla que les primeres galeries comercials que van obrir a Barcelona l’any 1943, han sabut reinventar-se i deixar enrere anys de penúries que els abocava a un tancament segur. Les botigues selectes dels anys 60 s’han transformat en el món del “friquisme” amb botigues temàtiques de personatges de ficció, gràcies a “Reino de Juguetes”.

https://www.instagram.com/p/CEEW3AknA4d/

https://www.instagram.com/p/CEHpBAhCK-e/

També et pot interessar: Les Galeries Maldà: de les selectes botigues dels anys 60 al “friquisme” de les actuals.

Tags: Galeries Maldà

Notícies semblants: