Berto Romero es posiciona sobre l’independentisme i Joel Joan li contesta

L’humorista manresà Berto Romero es posiciona sobre l’independentisme en una entrevista concedida al diari El País i les xarxes socials esclaten amb crítiques, un dels que li contesten és l’actor Joel Joan que en tantes ocasions ha demostrat el seu independentisme.

En l’entrevista que li fa El País, Berto Romero afirma que la seva postura davant l’independentisme és la d’equidistància. Curiosa equidistància la que té l’humorista català, recordem que l’adjectiu equidistant s’utilitza per referir-se a alguna cosa que es troba a igual distància entre dos punts i amb les declaracions que fa a continuació, està clar que ell es decanta cap a un dels punts.

A les preguntes del periodista d’El País Berto respon:

Què té de català?

“No sé. Què és català? No tinc ni idea. No tinc molt sentit de pertinença, sento que pertanyo a la gent que m’agrada”

S’ha mantingut al marge de l’independentisme?

“Sí, perquè la meva postura, l’equidistància, no era molt preuada. Vaig estar callat tota l’estona, a veure si cessaven ja amb el puto soroll. Em fan molta por aquests episodis de febre col·lectiva i m’agradaria, com a tants, no viure un episodi històric. Els moments històrics cansen molt.”

Amb aquestes paraules l’equidistància de Berto Romero no està gaire clara i això li han volgut dir a través de les xarxes socials, entre ells Joel Joan. Com tot a la vida té dues cares, també ha rebut opinions de suport.

 

Tags: Berto Romero

Notícies semblants: