El Parc de la Ciutadella romandrà tancat dos o tres dies per revisar l’arbrat

El Parc de la Ciutadella estarà tancat durant dos o tres dies per revisar tot l’arbrat, després que ahir a la tarda caigués una palmera que va causar la mort d’un home de 41 anys. Els tècnics de Parcs i Jardins de l’Ajuntament de Barcelona estan procedint a revisar tot l’arbrat i en especial la palmera caiguda per esbrinar el motiu que la va fer caure.

De moment no saben la causa, ja que no estava inclinada, tampoc estava afectada per l’escarabat morrut de les palmeres, tenia tots els controls al dia i a l’hora de l’accident el vent que bufava a Barcelona no arribava a 50 km/h.

La pròxima revisió estava prevista per a finals d’aquest any, però per l’aspecte que presenta, els jardiners diuen que hagués estat molt probable que passes la revisió sense cap problema, cosa que fa pensar que potser s’hauria de canviar el protocol d’aquestes revisions abans que es produeixi una altra víctima.

Notícia relacionada: Un home mort i una dona ferida per la caiguda d’una palmera al Parc de la Ciutadella de Barcelona

Tags: Barcelona, Parc Ciutadella

Notícies semblants: