El fuet que va ser retirat a França també s’ha venut a Catalunya

El Departament de Salut ha anunciat a través de l’Agència de Salut Pública que s’han retirat del mercat alguns lots de Fuets Cabanes de 150 grams, després d’haver-se detectat 18 casos de salmonel·losi a França.

La setmana passada van ser retirades del mercat francès diverses partides de fuets elaborats per Embotits Solà de Gurb (Barcelona), després de saber que totes les persones afectades pel brot de salmonel·losi havien consumit aquest fuet.

Encara que la majoria dels fuets que elabora aquesta empresa són distribuïts a França, algunes partides també han anat a parar a Barcelona, Girona, Aragó, Andorra i Bèlgica. De moment a Catalunya no hi ha cap afectat per salmonel·losi, però per precaució s’han retirat del mercat.

El Departament de Salut recomana que per precaució si algú té a casa algun fuet sospitós, el retornin a la botiga.

Notícia relacionada:

França detecta una partida de fuet català amb salmonel·losi i la retira.

Tags: Fuet

Notícies semblants: