40 anys de la primera emissió de TV3


Tal dia com avui de l’any 1983 a les 15.30 de la tarda començava la primera emissió en proves de TV3,
més de vuit hores de programació que es va allargar fins a la mitjanit. Una de les emissions més esperades era el primer capítol de la tercera temporada de la sèrie de moda del moment, Dallas, a molts de nosaltres se’ns va fer estrany escoltar al famós JR parlant català.

Joan Pera i Àngels Moll van fer les tasques de presentació i a la nit el protagonista no podia ser un altre que el Barça, per primer cop podíem gaudir d’un partit de futbol amb comentaris en català, va ser el Barça – Osasuna amb la victòria del Barça per 1-0.

Aquell dia, vigília de la Diada Nacional de Catalunya a mitjanit, TV3 tancava la seva emissió amb un comiat fins a principis de l’any següent. La programació regular va començar el 16 de gener de 1984 i al llarg d’aquests 40 anys s’ha anat consolidant per arribar a avui en dia que és líder d’audiència a Catalunya.

​​🥳​ Per molts anys 🎂​​​ TV3 ​🎉​​

Tags: TV3

Notícies semblants: