10 de setembre – Primera emissió de TV3


-1
4 shares, -1 points

Tal dia com avui de l’any 1983 a les 15.30 de la tarda començava la primera emissió en proves de TV3, més de vuit hores de programació que es va allargar fins a la mitjanit. Una de les emissions més esperades era el primer capítol de la tercera temporada de la sèrie de moda del moment, Dallas, a molts de nosaltres se’ns va fer estrany escoltar al famós JR parlant català.

Joan Pera i Àngels Moll van fer les tasques de presentació i a la nit el protagonista no podia ser un altre que el Barça, per primer cop podíem gaudir d’un partit de futbol amb comentaris en català, va ser el Barça – Osasuna amb la victòria del Barça per 1-0.

Aquell dia, vigília de la Diada Nacional de Catalunya a mitjanit, TV3 tancava la seva emissió amb un comiat fins a principis de l’any següent. La programació regular va començar el 16 de gener de 1984 i al llarg d’aquests 38 anys s’ha anat consolidant per arribar a avui en dia que és líder d’audiència a Catalunya.

Per molts anys TV3.

 


T'agrada? Compartiex-ho!

-1
4 shares, -1 points

Quina és la teva reacció

M'encanta M'encanta
2
M'encanta
Em diverteix Em diverteix
0
Em diverteix
M'agrada M'agrada
0
M'agrada
m'entristeix m'entristeix
0
m'entristeix
M'interesa M'interesa
0
M'interesa
Em fascina Em fascina
0
Em fascina

0 Comments

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.