Mor el pare de Jordi Turull després d’una llarga malaltia 

Avui ha mort Domènec Turull, Mingo com el coneixia tothom, el pare de l’exconseller de la Generalitat actualment empresonat Jordi Turull, a conseqüència de la greu malaltia que patia feia temps. En Mingo tenia 80 anys i malauradament no ha pogut tenir la companyia del seu fill en els últims dies de vida.

El passat mes d’agost Jordi Turull ja va demanar un permís especial al Tribunal Suprem per poder visitar al seu pare que estava ingressat en estat greu, avui ha pogut sortir de nou per acomiadar-lo i fer costat a la família en aquests moments. Recordem que Turull està a Lledoners, condemnat a dotze anys de presó i actualment en un règim de quasi aïllament a causa de la Covid-19.

L’any passat el programa de l’Albert Om a RAC1, Islàndia, va fer una entrevista als pares d’en Jordi Turull, on es lamentaven de què amb l’edat que tenien i la delicada salut potser no veurien al seu fill en llibertat i malauradament en el cas d’en Mingo ha estat així. Parlant del retorn a la llibertat, els pares van tenir unes paraules sense cap rancúnia pels moments tan durs que estaven passant.

“M’agradaria que quan surtin de la presó, encara que nosaltres no hi siguem, siguin feliços. Que visquin sense rancor, que la vida és molt maca”.

En quant s’ha sabut la notícia, moltes han estat les reaccions de condol a les xarxes socials. Des d’aquí volem mostrar el nostre més sincer condol a Jordi Turull i tota la seva família.

Tags: Jordi Turull

Notícies semblants: