Quants cops heu sentit aquella frase de “Los catalanes se envuelven en la senyera”?, Madrid ho ha fet literalment.

En aquests darrers anys, quants cops heu sentit la frase “Los catalanes se envuelven en la senyera” en els mitjans de comunicació nacional, per donar a entendre que posem la bandera i els nostres ideals per davant de totes les coses?

L’altre dia en la roda de premsa conjunta que van fer el president del govern espanyol, Pedro Sánchez i la presidenta de la comunitat de Madrid, Isabel Díaz Ayuso, per tractar el tema de l’alarmant situació de la Covid 19 a Madrid, tots dos sí que literalment es van envoltar amb les seves respectives banderes.

Feia falta tal desplegament de patriotisme per parlar de la ciutat que té les pitjors dades d’Europa pel que fa al Coronavirus? En total 24 banderes, 12 d’Espanya i 12 de la Comunitat de Madrid. Ni Donald Trump en els seus millors moments ha fet tanta ostentació.

Ahir mateix la presidenta de la Comunitat de Madrid, Isabel Díaz Ayuso ens va recordar les millors frases a les quals Mariano Rajoy ens tenia acostumats, al dir:

“Tothom té família a Madrid. Tothom passa per Madrid. Madrid és de tots. Madrid és Espanya dins d’Espanya. Madrid què és, si no és Espanya? No és de ningú perquè és de tots. Tothom fa servir Madrid. Tothom ve a veure un espectacle a Madrid. Tothom passa per aquí. Tractar Madrid com les altres comunitats és molt injust. I és una cosa que sempre passa.”

Tags: Bandera, Espanya, Madrid

Notícies semblants: