Trobats dos cossos sense vida al Parc Nacional d’Aigüestortes que podrien ser els de la parella de metges desapareguda fa uns dies.

Els Bombers de la Generalitat han fet pública la notícia que avui han trobat dos cossos sense vida a la zona del Parc Nacional d’Aigüestortes i l’Estany de Sant Maurici, al costat de l’Estany de Pòdo, que podrien ser de la parella de metges de l’Hospital Josep Trueta de Girona, desapareguda el passat 25 de setembre.

L’alarma la va donar la família que no tenia notícia d’ells des del divendres 25 de setembre i tampoc van tornar a casa el diumenge 27 quan tenien previst. Des de llavors, Bombers, Mossos d’Esquadra i serveis d’emergència de la Generalitat no han parat de buscar.

La recerca va començar per la zona de Carros de Foc, que va des del refugi de Colomers al poble d’Espot on els dos joves de vint-i-set anys havien deixat aparcat el cotxe. Malauradament avui han trobat dos cossos que a falta de la corresponent identificació, tot apunta que poden ser ells.

 

Tags: Desapareguts

Notícies semblants: