Tamara Carrasco absolta en considerar que els missatges per la que va ser detinguda eren merament informatius.

La magistrada del Jutjat Penal número 25 de Barcelona ha absolt a Tamara Carrasco que va ser detinguda l’abril del 2018 i investigada per l’Audiència Nacional per rebel·lió i terrorisme i pel que van ordenar el seu confinament al seu municipi de Viladecans.

Set mesos després el magistrat de l’Audiència Nacional va enviar el cas als jutjats de Gavà per un delicte de desordres públics, però sense aixecar l’ordre de confinament que estava complint Tamara. Al mes de maig del 2019 l’Audiència de Barcelona va decidir que seria el jutjat d’instrucció número 24 de Barcelona el que es faria càrrec del cas i a finals d’aquell mateix mes se li va aixecar l’ordre de confinament.

La Fiscalia demanava set mesos de presó i avui hem conegut la notícia que ha estat absolta, això sí després de passar més d’un any sense poder sortir de Viladecans. La sentència afirma que Tamara Carrasco no va cometre cap delicte de desordres públics, la jutge considera que el watssap que va enviar a uns amics sobre accions dels CDR era merament informatiu i no comportava cap consigna per actuar.

La sentència també recull que les accions realitzades pels CDR eren legals, fa una crítica a la investigació que va fer la Guàrdia Civil i finalment el Tribunal no veu acreditat que l’acusada distribuís o fes difusió públicament el missatge que incitava al desordre públic.

Tags: Tamara Carrasco

Notícies semblants: