Vox desplega una gran bandera espanyola en el Pont de Besalú

Amb motiu de la celebració del dia de la Hispanitat Vox ha desplegat una bandera espanyola de grans dimensions en un dels ponts més emblemàtics de Catalunya, el pont medieval de Besalú, en la que es podia llegir “España siempre“.

A l’acte que han fet a primera hora del matí han assistit una quarantena de persones militants o afins al partit d’extrema dreta, entre els quals hi havia el president de VOX Girona, Alberto Tarradas i el de la gestora, Ignasi Mulleras.

En un comunicat han anunciat el desplegament de la bandera per reivindicar la celebració d’aquesta festa amb els veïns de Besalú, “un municipi segrestat pel separatisme radical”. Un cop finalitzat l’acte a Besalú, s’han desplaçat fins a Barcelona per assistir a l’ofrena floral que el partit ha fet al monument a Colom.

La imatge contrasta amb les pancartes que llueixen des de fa temps la torre central del Pont medieval de Besalú en la que es pot llegir en anglès “Europa desperta” i  “Llibertat presos polítics”, reivindicacions rematades per dues estelades amb un llaç groc enmig.

Tags: Besalú, VOX

Notícies semblants: