Catalunya tancarà bars i restaurants fins a finals d’octubre

Davant el rebrot del Coronavirus que estem patint aquests dies i en previsió per no arribar a la xifra que han tingut a Madrid o Navarra, el Govern de la Generalitat anunciarà avui noves mesures que es prendran per evitar la propagació de la Covid-19 i segons anuncien alguns mitjans de comunicació, una d’elles serà el tancament de bars i restaurants durant 15 dies.

Per tal d’aplanar la corba de contagi, cal prendre mesures dràstiques abans d’arribar a un confinament de la població, és per això que durant aquestes dues setmanes pròximes haurem d’evitar al màxim la interacció social i en els llocs de restauració és on més hi ha, deixant de banda el transport públic.

En quant es publiqui el tancament de locals de restauració en el DOG, aquests establiments tan sols podran obrir per l’entrega de menjars a domicili. S’espera que en la roda de premsa que farà avui el Govern de la Generalitat s’anunciïn també altres mesures com fixar horaris en parcs o limitacions d’aforament en el comerç. Ahir la Unió de Federacions Esportives Catalanes (Ufec) ja va anunciar que es paralitzen totes les competicions no professionals, tant en l’àmbit escolar com les privades.

Tags: Bars i Restaurants, Coronavirus - Covid-19

Notícies semblants: