El concert que havia de fer la sala Apolo com estudi de cribratges massius, ajornat fins que millori la situació

La setmana passada us informàvem que la sala Apolo faria un concert aquest més com a part d’un estudi per determinar l’eficàcia dels cribratges massius en concerts i que serviria per poder recuperar els grans esdeveniments com els partits de futbol. Davant la situació en què ens trobem en aquests moments els organitzadors han decidit ajornar el concert fins que la situació millori.

En l’estudi que liderava l’Hospital Universitari Germans Trias i Pujol i la Fundació Lluita contra la Sida i les Malalties Infeccioses, amb la col·laboració del Festival Primavera Sound, havien de participar els 1.000 assistents al concert que abans d’entrar serien sotmeses a un test ràpid d’antígens per detectar si estaven infectats pel Coronavirus.

A l’interior del local podrien estar drets sense guardar distància de seguretat, amb l’obligatorietat de portar mascareta, excepte en el moment de beure. Després es faria un seguiment i al cap de vuit dies es tornaria a fer una prova per veure si algú s’havia infectat.

Després que avui han anunciat el tancament de bars i restaurants així com altres mesures en el comerç, parcs i gimnasos, el més prudent és ajornar el concert de l’Apolo.

Notícia relacionada: La sala Apolo farà un concert amb un miler de persones, com a prova pilot per recuperar la normalitat, prova pionera al món. (05/10/2020)

Tags: Apolo, Concert

Notícies semblants: