Desapareix la mare del primer tinent d’alcalde de Barcelona Jaume Collboni i els Mossos demanen la col·laboració ciutadana per tal de trobar-la.

Els Mossos d’Esquadra van publicar ahir un tuit demanant la col·laboració ciutadana per tal de trobar la mare del primer tinent d’alcalde de Barcelona, Jaume Collboni. L’Alícia de 73 anys que viu al petit poble de Vilosell a la comarca de les Garrigues de Lleida, va sortir a passejar i no va tornar a casa.

En veure que no tornava la seva filla va donar l’alerta als Mossos i aquests van emprendre el dispositiu de recerca conjuntament amb els Bombers de la Generalitat. La mare de Collboni acostuma a passejar pels voltants del poble, acompanyada d’un gos, però en aquest cas no va tornar.

L’Ajuntament de la Pobla de Cérvoles també ha volgut sumar-se a la recerca de l’Alicia. Independentment que la persona tingui rellevància pública com en aquest cas, sempre és convenient publicar aquestes notícies per tal d’ajudar en la seva recerca. Si teniu alguna notícia o la veieu truqueu als Serveis d’Emergència 112.

Notícies relacionades: 

Troben un home mort feia dos dies a un lavabo de l’Hospital de la Vall d’Hebron

Desapareguda una periodista de TVE-Sant Cugat – La família demana la col·laboració de la ciutadania

Localitzada la Montse Elias, periodista de TVE Sant Cugat desapareguda a Port de la Selva

Tags: Collboni, Desapareguts

Notícies semblants: