Ordenen la retirada d’un Formatge Rulo de Cabra venut a Lidl per presència de Listèria


L’Agència de Salut Pública de Catalunya segons l’alerta que ha fet l’Agència Espanyola de Seguretat Alimentaria, ha retirat del mercat un Formatge Rulo de Cabra de la marca alemanya JERMI, elaborat als Països Baixos i comercialitzat des d’Alemanya, per la presència del bacteri causant de la Listèria.

L’empresa JERMI que és qui l’envasa i el comercialitza, en un control rutinari ha detectat aquest bacteri en el producte que es ven exclusivament a la cadena de supermercats alemanya Lidl. A l’Estat espanyol ta sols ha arribat un lot d’aquest producte, que ja ha estat retirat del mercat.

El lot és el 412 amb data de caducitat del 06.11.2020. De moment no s’ha detectat cap cas d’infecció al nostre país, però les autoritats sanitàries demanen que si algú té aquest producte a casa, no el consumeixi i el retorni a la botiga.

A la pàgina web de Lidl informen que poden retornar el producte a qualsevol botiga Lidl, no cal que sigui la mateixa on el van comprar i s’abonarà l’import de compra sense haver d’aportar el tiquet.


T'agrada? Compartiex-ho!

Quina és la teva reacció

M'encanta M'encanta
1
M'encanta
Em diverteix Em diverteix
0
Em diverteix
M'agrada M'agrada
1
M'agrada
m'entristeix m'entristeix
1
m'entristeix
M'interesa M'interesa
0
M'interesa
Em fascina Em fascina
0
Em fascina

One Comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.