Segons avança la SER, la Fiscalia no recorrerà la sentència absolutòria del Major Trapero i la cúpula d’Interior


Segons ha anunciat la Cadena Ser aquest matí en el programa de Josep Cuní, la Fiscalia ha decidit no recórrer la sentència absolutòria de l’Audiència Nacional, per la que no es consideren culpables dels delictes de sedició i desobediència al Major dels Mossos d’Esquadra Josep Lluís Trapero, la intendent Teresa Laplana, així com a Pere Soler i César Puig, exdirector dels Mossos i exsecretari d’Interior respectivament.

Segons la mateixa cadena radiofònica la Fiscalia hauria pres aquesta decisió de no recórrer basant-se en la solidesa de la sentència i en les dificultats que veuen per presentar una apel·lació contra l’absolució.

Després d’aquesta decisió de la Fiscalia, la sentència absolutòria de l’Audiència Nacional del Major Trapero i la cúpula d’interior durant els fets del 2017 pels que havien estat acusats, es considera ferma, ja que la Fiscalia era l’única acusació en aquest procés.

Notícies relacionades: L’Audiència Nacional absol al Major Trapero i a tota la cúpula d’Interior de l’1O


T'agrada? Compartiex-ho!

Quina és la teva reacció

M'encanta M'encanta
0
M'encanta
Em diverteix Em diverteix
0
Em diverteix
M'agrada M'agrada
0
M'agrada
m'entristeix m'entristeix
0
m'entristeix
M'interesa M'interesa
0
M'interesa
Em fascina Em fascina
0
Em fascina

0 Comments

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.