França decreta un nou confinament total i es formen cues de 700 km al voltant de París

Ahir a la nit París va patir un dels col·lapses circulatoris més grans de la història. Poc després de l’anunci del govern on es decretava el segon confinament total de la població, les carreteres i autopistes de la regió de l’Illa de França, pròximes a la capital parisenca, es van veure envaïdes de milers de cotxes que volien abandonar la ciutat.

Tal va ser el col·lapse que es van formar cues de més de 700 km de vehicles. El president de la República francesa, Emmanuel Macron va decretar ahir el confinament fins a l’1 de desembre que entrava en vigor aquesta mitjanit passada i segons sembla els parisencs volen passar-lo fora de la gran ciutat.

Macron que augura que aquesta segona onada de la pandèmia serà molt més dura que la primera, restringeix la mobilitat excepte per activitats essencials i urgències, per tal d’evitat el col·lapse del sistema sanitari francès.

Ahir a la Junquera també es van poder veure imatges com les que vàrem veure en el passat confinament de la primavera.

Tags: Coronavirus - Covid-19, París

Notícies semblants: