La Fiscalia recorre el tercer grau de Forcadell i Bassa demanant la suspensió del règim de semillibertat.

Aquest dilluns la Fiscalia ha presentat dos recursos davant el Tribunal Suprem en contra del tercer grau de l’expresidenta del Parlament Carme Forcadell i l’exconsellera de Treball Dolors Bassa en el que es demana la suspensió cautelar del règim de semillibertat que tenen actualment i que va ser avalat pel Jutjat de Vigilància Penitenciaria la setmana passada.

En els recursos la Fiscalia incideix en la gravetat dels delictes i la importància de les penes, així com que les dues polítiques catalanes no han considerat mai que els fets pels quals han estat condemnades siguin constitutius de delicte.

Si es decideix la suspensió del règim de semillibertat, Forcadell i Bassa no podrien sortir com ho fan ara durant el dia per treballar o fer voluntariat i passar els caps de setmana fora de la presó, igual que ho fan els polítics de Lledoners que van veure tombat el tercer grau el passat 28 de juliol. Ara tots els recursos sobre el tercer grau dels presos polítics estan en mà del Tribunal Suprem.

Tags: Carme Forcadell, Dolors Bassa

Notícies semblants: