A partir de desembre tanca la Terminal 2 de l’Aeroport del Prat

L’activitat de l’Aeroport Josep Tarradellas Barcelona-El Prat ha disminuït considerablement durant aquests mesos que portem de pandèmia i amb les restriccions de mobilitat que tenim actualment a la majoria de països europeus i del món, Aena ha decidit tancar la T2 i concentrar tota l’activitat en la T1.

Aena ja va prendre aquesta mesura en la primera onada del Coronavirus i ara s’ha vist obligada a fer-ho de nou per tal d’ajustar-se a la demanda actual i economitzar costos. A partir de l’1 de desembre la T1 acollirà tant vols de l’espai Schengen com no Schengen i les companyies que operen actualment en la T2 hauran de canviar a la T1.

Una de les principals perjudicades pel canvi serà la companyia Ryanair que és la que tenia més vols a la T2, però també es veuran afectades companyies com EasyJetJet2AerLingus Air Arabia MarocWizzAir o Germanwings.

A partir del pròxim 19 de novembre es començarà a fer el trasllat entre les dues terminals per tal que l’1 de desembre es pugui tancar la T2. Per evitar aglomeracions de gent en l’única terminal que operarà al Prat, només podran entrar en ella les persones que disposin de bitllet o targeta d’embarcament durant les sis hores anteriors a l’hora de sortida del vol, a excepció de les persones amb dificultats o infants que necessitin ser acompanyats.

Els vols de l’espai Schengen embarcaran per les portes A, B i C i els no Schengen ho hauran de fer per les portes D i E. La facturació es farà per la tercera planta (sortides).

Tags: Aeroport Prat

Notícies semblants: