Tesla s’avança a Seat i els seus vehicles ja parlen català.


Segons publica el diari ARA, la marca de vehicles de Califòrnia Tesla, incorpora en els menús dels seus cotxes la possibilitat de triar el català com a llengua a utilitzar.
D’aquesta manera es converteix en el primer fabricant de vehicles que incorpora la nostra llengua en alguns dels seus dispositius.

Malgrat totes les reclamacions d’usuaris catalans perquè la nostra llengua sigui una més entre les que es poden triar, cap marca ho havia fet fins ara, inclosa la marca espanyola Seat amb seu a Catalunya (Martorell), que no estaria malament que incorpores les altres llengües oficials de l’estat espanyol en els seus vehicles.

Malgrat la bona notícia per a tots els catalans i catalanes, podia haver estat millor si també incorporessin la possibilitat que el sistema de Tesla entengués les ordres de veu en català, ja que de moment tan sols afecta les pantalles del sistema d’infoentreteniment.

Tesla i Catalunya sempre han tingut una gran harmonia, recordem que la marca de cotxes elèctrics nord-americana va instal·lar la seva seu social i fiscal per Espanya, Andorra i Portugal a la ciutat de Barcelona, així com la primera botiga física de la Península.

 

Tags: català, Tesla

Notícies semblants: