Puigdemont no serà el candidat de Junts per Catalunya


-1
-1 points

En un directe fet ahir a través de Twitter, Carles Puigdemont va comunicar que ha decidit no presentar-se com a cap de llista de Junts per Catalunya a les pròximes eleccions al Parlament de Catalunya del pròxim 14 de febrer.

En el vídeo el president Puigdemont diu que participaré en les eleccions però no com a cap de llista. Necessita reprendre el fil de l’1 d’Octubre i acabar la feina, també aprofita per dir que la repressió espanyola no li permet ser candidat a una investidura, però no renuncia a liderar el projecte.

S’implicarà en la campanya electoral des de la mesura en el que li sigui possible fer-ho des de fora de l’Estat espanyol. Escoltem-lo.


T'agrada? Compartiex-ho!

-1
-1 points

Quina és la teva reacció

M'encanta M'encanta
0
M'encanta
Em diverteix Em diverteix
0
Em diverteix
M'agrada M'agrada
0
M'agrada
m'entristeix m'entristeix
0
m'entristeix
M'interesa M'interesa
0
M'interesa
Em fascina Em fascina
0
Em fascina

0 Comments

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.