Sabeu quin és el poble costaner més bonic d’Espanya segons Lonely Planet? El tenim ben a prop.

La guia de viatges Lonely Planet ja fa temps que es dedica a fer enquestes entre els seus més de 100.000 seguidors d’Instagram i en aquest cas la pregunta era quin poble costaner de tot l’Estat espanyol és el més bonic, la resposta ha estat fàcil, ja que Cadaqués sens dubte és un poble d’aquells de postal.

Cadaqués, aquell poble ple de glamur als anys 20 i 30, quan Salvador Dalí tenia convidats a casa seva a personatges tan importants com Ernest Hemingway o el malaurat Federico García Lorca, aquell poble de pescadors que va saber adaptar-se a les noves realitats del turisme, en definitiva, aquell poble que segur tots els catalans i catalanes considerem un dels més bonics del nostre país i que segur hem visitat més d’un cop.

Més de 60.000 seguidors han votat a Cadaqués per davant d’un altre dels pobles més bonics d’Espanya, Cudillero a Astúries que ha quedat en segona posició i que es caracteritza per les seves cases de color que envolten el port.

En tercer lloc ha quedat Lastres, una vila marinera també d’Astúries i en quart lloc un altre poble català, Calella de Palafrugell un dels emblemes de la nostra Costa Brava conegut per la tradicional cantada d’havaneres, que malauradament aquest any es va haver de suspendre per culpa de la pandèmia de la Covid-19.

Fa uns dies Lonely Planet també va fer la mateixa pregunta sobre els pobles d’interior d’Espanya, en aquesta enquesta Catalunya va aconseguir el segon lloc amb el poble medieval de Besalú. El primer lloc va ser per a Potes (Cantàbria) que va ser el més votat.

Notícies relacionades:

La Lídia de Cadaqués. Qui era aquest mític personatge?

Recepta dels Taps de Cadaqués originaris del segle XVIII

Tags: Cadaqués, Pobles

Notícies semblants: