Sabeu quina és la millor estació d’esquí de tot l’Estat espanyol per tercer any consecutiu?

Per tercer any consecutiu una estació catalana ha estat triada com la millor estació d’esquí de l’Estat espanyol en els premis World Ski Awards 2020. Es tracta de Boí Taüll, al Pirineu lleidatà, actualment gestionada per Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya.

Com cada any des de 1993 l’organització internacional World Travel Awards és l’encarregada de recollir les votacions entre els aficionats de l’esquí per establir el rànquing de les millors estacions d’esquí del món.

Com és normal les estacions catalanes no poden competir pels primers llocs del rànquing mundial amb països on la neu és molt més generosa que en el nostre, però pel que fa a les espanyoles, Catalunya ocupa una bona posició.

L’Estació de Boí Taüll ha estat la guanyadora entre les vuit nominades:

Foto: World Ski Awards

Cerler, FormigalAstún i Candanchú d’Osca, Sierra Nevada de Granada i les altres dues catalanes, Masella a Girona i Baqueira Beret a Lleida.

Ara tan sols falta que el maleït Coronavirus ens deixi gaudir de l’esquí, ja que segons van anunciar fa pocs dies, les estacions gestionades per Ferrocarrils de la Generalitat no obriran fins que la mobilitat s’ampliï a l’àmbit comarcal i s’aixequi el confinament de caps de setmana al municipi de residència, ja que malgrat disposar de totes les mesures de seguretat, no veuen viable el funcionament si hi ha tantes restriccions de mobilitat.

Notícia relacionada:

Les pistes d’esquí de FGC no obriran fins que s’aixequi el confinament de caps de setmana als municipis (21.11.2020)

Tags: Esquí, Premis

Notícies semblants: