L’emotiva carta que un funcionari d’Alcalá-Meco li ha enviat a Dolors Bassa i Carme Forcadell

Dolors Bassa ha volgut compartir amb tots nosaltres una emotiva carta que ha enviat un funcionari de la presó d’Alcalá-Meco a ella i a Carme Forcadell. Recordem que quan van ser detingudes van estar un any i mig a la citada presó fins que van ser traslladades a Catalunya.

La carta la signa un tal Carmelo, funcionari que ara jubilat ha volgut expressar el seu sentiment sobre la condemna de la Carme i la Dolors amb aquestes paraules:

“Créanme que en mis casi 38 años de antigüedad jamás he sentido la tentación de escribir a nadie una carta de éstas características, pero es que tampoco nunca antes había experimentado la sensación subjetiva tan fuerte de que un proceso judicial cayera con tanta desproporcionada contundencia sobre la cabeza de un acusado”.

També aprofita l’ocasió per desitjar-los que la seva estança a la presó hagi estat el menys traumàtic possible, sobretot en el que depenia dels funcionaris.

La carta comença amb aquesta salutació d’en Carmelo:Estimadas Dolors y Carme”

Tags: Dolors Bassa, Presos polítics

Notícies semblants: