El Guernica de Moià torna a estar al seu lloc


2

La població de Moià, capital del Moianès és tossuda i ha tornat a instal·lar la lona inspirada en el Guernica de Picasso, commemorativa dels fets de l’1 d’octubre del 2017. Recordem que per commemorar el tercer aniversari del Referèndum, l’ANC de L’Estany-Moià va encarregar un mural per instal·lar a la plaça del CAP i pocs dies després va desaparèixer.

L’obra d’Edu Altarriba i Irene Martí va durar tan sols cinc dies, la Unió de Brigades va arrencar la lona on es reflectien imatges del que va passar l’1 d’octubre, inspirades en el Guernica i l’endemà de la seva desaparició va reivindicar l’acció vandàlica.

Ara els dos artistes han tornat a fer la feina i s’ha instal·lat al mateix lloc, a la plaça del Cap en el mur d’entrada al pàrquing, just el dia 6 que se celebra l’aniversari de la Constitució espanyola. L’ANC de l’Estany-Moià ha fet un petit acte al qual han assistit un centenar de persones. Veurem quants dies durarà aquesta vegada.


T'agrada? Compartiex-ho!

2

Quina és la teva reacció

M'encanta M'encanta
4
M'encanta
Em diverteix Em diverteix
0
Em diverteix
M'agrada M'agrada
0
M'agrada
m'entristeix m'entristeix
0
m'entristeix
M'interesa M'interesa
0
M'interesa
Em fascina Em fascina
0
Em fascina

0 Comments

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.