Demà se celebra la Primera edició de GastroNadal on 21 xefs catalans ens oferiran les seves receptes nadalenques

Foto: Twitter @gastroevents

Demà dissabte 12 de desembre se celebrarà la primera edició de GastroNadal que es retransmetrà online a través del canal de YouTube GastroEvents Online. L’antiga Fàbrica d’Estrella Damm de Barcelona es convertirà en una gran cuina on 21 xefs catalans i catalanes elaboraran els plats nadalencs que oferiran aquest any en els seus restaurants. Alguns d’aquests xefs els elaboraran des dels seus establiments.

GastroNadal 2020 promogut per Estrella Damm i GastroEvents, se celebrarà per primer cop entre dos quarts de deu del matí i dos quarts de vuit de la tarda, durant tot el dia, els reconeguts xefs de 21 restaurants de Catalunya aniran elaborant els seus plats i nosaltres podrem anar prenent nota per agafar idees per Nadal.

Durant les deu hores que durarà la retransmissió podrem veure els plats que tindran per Nadal i que també podrem demanar per recollir al local (take away) o que ens els portin a domicili (delivery) , una bona idea en aquest any de pandèmia per poder gaudir d’un bon àpat de Nadal amb la seguretat que ens proporciona la nostra llar.

Com un dels patrocinadors d’aquest esdeveniment és Estrella Damm, el reconegut sommelier Ferran Centelles ens oferirà un maridatge amb elaboracions de les cerveses Damm ideals per a cada plat.

Llistat dels 21 xefs i Restaurants que participaran en en GastroNadal 2020

09.30 h – Oriol Castro (Disfrutar, Barcelona)
10.00 h – David Andrés (Via Veneto, Barcelona)
10.30 h – Fermí Puig (Fermí Puig, Barcelona)
11.00 h – Carles Abellán (La Barra, Barcelona)
11.30 h – Fran López (Xerta, Barcelona)
12.00 h – Carles Gaig (Gaig Barcelona, Puigcerdà)
12.30 h – Marc Gascons (Els Tinars, Llagostera)
13.00 h – Albert Adrià (Torrons Vicens, Barcelona)
13.30 h – Nandu Jubany (Can Jubany, Vic)
14.00 h – Pere Arpa (Ca l’Arpa, Banyoles)
14.30 h – Quim Casellas (Casamar, Llafranc)
15.00 h – Joan Roca i Montserrat Fontané i Jordi Roca (Mas Marroch i Can Roca, Casa CacaoGirona)
16.00 h – Cesc Rovira (Fonda Xesc, Gombrèn)
16.30 h – Vicent Guimerà (L’Antic Molí, Ulldecona)
17.00 h – Carles Flinch (Cal Manel, Andorra)
17.30 h – Ada Parellada (Semproniana, Barcelona)
18.00 h – Quim Márquez (El Quim de la Boqueria, Barcelona)
18.30 h – Victor Quintillà (Lluerna, Santa Coloma de Gramenet)
19.00 h – Albert Raurich (Dos Palillos, Barcelona)

Tags: Cuina, GastroNadal

Notícies semblants: