Un matrimoni de Manresa ferit per l’explosió d’una ampolla de gel hidroalcohòlic

/Segons informen els Mossos d’Esquadra, el passat diumenge un matrimoni de Manresa va resultar ferit per l’explosió d’una ampolla de gel hidroalcohòlic que estava a prop d’una font de calor. La dona de 75 anys va patir cremades de segon i tercer grau a conseqüència de la deflagració i el seu marit de 76 anys va resultar ferit lleu amb cremades de segon grau a les mans.

Els fets van tenir lloc al carrer Sant Cristòfol de Manresa al voltant de les nou de la nit i de la investigació efectuada pels Mossos d’Esquadra i Bombers, tot apunta que va ser per l’explosió d’una ampolla de gel hidroalcohòlic que estava a la cuina molt propera a una font de calor.

El matrimoni va ser traslladat pel SEM a l’Hospital de la Vall d’Hebron de Barcelona on la dona va ingressar en estat crític.

Hem de tenir la precaució de no posar aquests tipus de productes inflamables pròxims a cuines, forns, estufes, radiadors i qualsevol altra font de calor. Aquest estiu ja avisàvem de no deixar el gel al cotxe que durant les hores de sol pot arribar a temperatures molt elevades.

Notícies relacionades: 

Retiren el Gel hidroalcohòlic de la presó de Brians 1 perquè les internes es feien “cubates” amb ell. (19.06.2020)

Recepta casolana del Gel Desinfectant que s’està esgotant a les farmàcies. (03.03.2020)

Tags: Coronavirus - Covid-19, Gel hidroalcohòlic

Notícies semblants: